sekce_heureka_recenze

sekce_heureka_recenze - Prodej a servis membránových dmychadel SECOH k domovním čistírnám odpadních vod.

dmychadlasecoh.cz

Recenze obchodu

20.11.2017 Gindely

Rychlost a pružnost.

27.10.2017

Určitě rychlost dodání

29.09.2017 Ivos

Profesionální přístup, telefonát byl vyřízen i po inzerované pracovní době. Děkuji a přeji hodně úspěchů.

15.09.2017 Jíra

Přehlednost stránek

13.09.2017

Rychlost a spolehlivost

04.09.2017

rychlá komunikace

Objednala jsem si sadu náhradních dílů. Do druhého dne jsem je měla doma. Ale zjistila jsem, že výrobce zapomněl přibalit jeden díl. Obrátila jsem se na prodejce, který mi obratem náhradní díl poslal.

17.08.2017

Bez problémů

07.08.2017 Jiří Myška

Obchod bez problémů.

16.07.2017

Ochotná komunikace i ve svátek, zboží skladem, maximální vstřícnost s osobním odběrem a tím i rychlostí dodání k opravě DČOV

23.06.2017 Jaryn

servis dmychadel

06.06.2017 Mirao

Přehlednost, cena

Doporučuji

06.06.2017 zizka

Rychlist a sortiment vc.nahradnich dilu

Vse jen z domova rychle a kvalitne.doufam ze by i pripadna reklamace byla tak perfektni jsko byl prodej

20.05.2017

Dobrá cena, rychlé dodání.

Doporučuji.

18.04.2017

rychlé dodání

spolehliví, doporučuji

11.04.2017

Nejlepší ceny, profesionální přístup, doporučuji všem.

16.03.2017

Maximální spokojenost. Macecha

10.03.2017 Zdeněk

Použijte, funguje

29.12.2016

Rychlost dodání

žádné

Rychlost dodání a spolehlivost, doporučuji ostatním

13.12.2016

Praktická znalost dmychadel a jejich servis.

Kdyby bylo skladem silnější dmychadlo, koupil bych ho a udělal větší nákup :)

Ochotný prodejce, možnost konzultace po telefonu.

06.12.2016

Rychlé jednání. Rychlé dodání.

Super, doporučuji ostatním. Děkuji Miroslav Kňážek.

04.09.2016 Milan

Rychlost, odbornost, přehledný eshop.

Doporučuji.

02.09.2016 Martin

Velmi ochotně poradili a rychle dodali. Spokojenost naprostá.

21.08.2016 Jindřich

Rychlost,

Žádné.

Doporučuji.

27.07.2016

Perfektní jednání a rychlost dodání zboží. Jsem spokojen

18.07.2016

kompetentni informace od prodejce (po telefonu)

01.07.2016 Milan

Po elektronicky (email) provedené objednávce následovala telefonická odezva obchodu s informací o modernějších výrobcích a doporučením k jejich nákupu.

Nezjistil jsem žádné.

K nákupu mě "přemluvily" kvalitně a přehledně zpracované www stránky. Dalším osobám bych doporučil z důvodu poskytnutí odborných rad a doporučení ze strany personálu obchodu. Na obchod se obrátím i příště, neboť budu potřebovat další odborný servis dmychadla ČOV.

18.06.2016

Pohodli

Zadnou

13.06.2016

Byl jsem spokojený, nemám co dodat.

06.04.2016

Bezproblémový nákup.

11.03.2016 Pavel Hranička

velká ochota a výborná komunikace

zatím nevím o žádné

vše OK

20.02.2016

kvalitní, fungující

11.09.2015 Krybus Pavel

Kompletni servis a poradenství

doporucuji všem,dobra komunikace,nadstardanti ochota.Super!!!

19.08.2015

rychlost

??

19.07.2015

vstřicnost, schopnost poradit

dobrá volba

03.04.2015 bezecný

pohodlný a rychlý nakup z domova

nemá

doporučuji

20.02.2015 Dóža

Kompletní náhradní sada k dmychadlu v nabídce. Okamžitá dodávka objednaného zboží.

Ne

Dobrá zkušenost s obchodem. Doporučil jsem obchod dalšímu zájemci.

05.02.2015 luboš

rychlost

jsem spokojen

22.01.2015 Štolba

Velice rychlá a solidní komunikace!

13.12.2014 Cingel Fr.

Rychlost, nakoupil jsem též z toho důvodu, že mám dobré zkušenosti z povodní, kdy jste mi dodali čističku promptně.

o žádných nevím

doporučuji

04.12.2014 kuko

rychlost

nrvim

serioznost

19.09.2014 radva

Skvělá komunikace a znalost problematiky

Neváhejte a nakupujte

03.08.2014

přehlednost

Copyright © www.dmychadlasecoh.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.dmychadlasecoh.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace